Najczystsze i najbardziej smaczne dania tradycyjnej
kuchni mogą być teraz przygotowane w naszych piecach do pizzy,
zaprojektowanych do zabudowy w pomieszczeniu, jak i wolno stojących,
montowanych wewnątrz lub na zewnątrz budynku.
W naszych piecach do pizzy, wszystko jest jak dawniej ... może
z wyjątkiem ich nowatorskiej konstrukcji z żeliwa i stali nierdzewnej.
Specjalna konstrukcja: komora gotowania (piekarnik)
jest oddzielona od komory spalania (palenisko).
Piece do pizzy umożliwiają kontrolę temperatury
i prędkości przygotowania, a praktyczne drzwiczki zapewniają
łatwość załadunku. W tym samym czasie można gotować i korzystać
z grilla (trzy poziomy) w komorze paleniska.
Oddzielna komora spalania nie pozwala dymowi i sadzy wpływać na
zmianę smaku naturalnych składników.
Urządzenia posiadają certyfikat CE.
|
|
|
Piec
do pizzy
-
model III STAND-ALONE
w wersji frontalnej
Świat się zmienia, idzie do przodu, a nasze wyobrażenia o piecach
chlebowych ciągle jakby z początku ubiegłego wieku. Dlatego postanowiliśmy
odpowiedzieć na liczne pytania dotyczące tego zagadnienia. Czy
piec chlebowy musi być ogromny, zamontowany na stałe i nieekonomiczny?
Czy musi mieć rustykalną formę? Czy wymaga ciężkiej i długiej
pracy zduna... więcej
»
Parametry techniczne
pieca model III Stand Alone w wersji frontalnej »
|
|
|
Piec
do pizzy
-
model III STAND-ALONE
w wersji narożnej
Czy jest to nietypowy piec do pizzy, gdzie oprócz przygotowania
potrawy możemy cieszyć się widokiem pięknych płomieni? A może
piekarnik z grillem? Dlatego do jakiej grupy należy je zaliczyć
- czy piec wolnostojący, piec chlebowy, do pizzy, pieco-kuchnia,
ten wybór pozostawiamy Państwu... więcej
»
Parametry techniczne
pieca model III Stand Alone w wersji narożnej »
|
|
|
Piec
do pizzy - model I INSERT
Piecokuchnie z wysokiej jakości żeliwa Model Insert - do zabudowy.
Od góry piec obudowany dwupłaszczowo z izolacją w środku, w celu
długotrwałego utrzymywania stałej temperatury w piekarniku.
specyfikacja
techniczna ->>
|
|
|
Piec
do pizzy
model V
Nowoczesne urządzenie występujące w trzech wersjach: frontalnej,
narożnej i do zabudowy.
Piec utrzymany w prostej stylistyce o ponadczasowych liniach.
Jest to bardzo funkcjonalne urządzenie o dużej pojemności.
Charakterystyka i dane techniczne pieca do pizzy model V »
|
|
|
Piec
do pizzy
model VI
Piec do pizzy o bardziej kompaktowych wymiarach. Urządzenie występujące
w dwóch wersjach: frontalnej i narożnej.
Piec również utrzymany w prostej stylistyce o ponadczasowych liniach.
Charakterystyka i dane techniczne
pieca do pizzy model VI »
|
|
|
Piec do pizzy model
VII
Piec do pizzy o prostej bryle, o szerokości aż 80 cm.
Posiada obszerne, przeszklone palenisko, dzięki czemu można podziwiać
grę płomieni w czasie delektowania się wybornymi potrawami upieczonymi
w piekarniku.
Charakterystyka i dane techniczne
pieca do pizzy model VII »
|
|
 |
Piec
do pizzy
-
model VIII STAND-ALONE
Piec do pizzy o nowoczesnych, prostych liniach z obszernymi przeszkleniami
oraz praktyczną wnęką na drewno.
Charakterystyka i dane techniczne
pieca do pizzy model VIII »
|
|
 |
Piec
do pizzy
- model IX INSERT
Piec z piekarnikiem przeznaczony do zabudowy. Termometr oraz
przeszklone drzwiczki piekarnika pozwalają na kontrolę procesu
pieczenia, natomiast przeszklone drzwiczki paleniska pozwalają
cieszyć się widokiem ognia. Całości dopełniają nowoczesne uchwyty.
Charakterystyka i dane techniczne
pieca do pizzy model IX »
|
|
 |
Piec
do pizzy
-
model I STAND-ALONE
Piec możemy ustawić w kuchni, jadalni lub pokoju, wówczas będzie
on także służył jako urządzenie grzewcze, ale również może być
umieszczony na zewnątrz, na tarasie i wtedy nawet w krótkie i
chłodne dni będziemy mogli cieszyć się przyjemnym ciepłem podczas
imprezy towarzyskiej połączonej z pieczeniem chleba, pizzy, lub
potraw z grilla...
Więcej
>>>
zobacz więcej
informacji ->>
|
|
|
Piec do pizzy
-
model II INSERT
Taki właśnie jest nowoczesny piec chlebowy. Ogromna oszczędność
paliwa, różnica w ilości potrzebnego drewna do nagrzania tradycyjnego
murowanego pieca chlebowego jest dziesięciokrotnie większa niż
nowoczesnej piecokuchni... Więcej
>>>
schemat
techniczny ->>
|
|
|
Piec
do pizzy
-
model II STAND-ALONE
Decydując się na zakup nowoczesnego pieca chlebowego - nie musimy
martwić się jego rozbiórką oraz tym co zrobić z masą gruzu jeżeli
postanowimy wprowadzić zmiany. Taki piec po prostu możemy przestawić
w inne miejsce, lub odsprzedać...
Więcej
>>>
schemat
techniczny ->>
|
|
|
Piecokuchnia do zabudowy
-
STOGER Barbecue
IV INSERT
Wnętrze piekarnika wykonane jest
ze stali nierdzewnej, które można wyjąć w celu wyczyszczenia.
Uchwyt również wykonany ze stali nierdzewnej.
Urządzenie zostało wyposażone w termometr znajdujący się na szybie,
umożliwia to kontrolowanie temperatury pieczenia.
Drzwiczki zostały wykonane ze stali szlachetnej.
schemat
techniczny ->>
|
|
|
Piecokuchnia do zabudowy
-
STOGER Barbecue
IV INSERT "Glass"
Wnętrze piekarnika wykonane jest ze stali nierdzewnej, które można
wyjąć w celu wyczyszczenia.
Uchwyt również wykonany ze stali nierdzewnej.
Urządzenie zostało wyposażone w termometr znajdujący się na szybie,
umożliwia to kontrolowanie temperatury pieczenia.
W wersji "Glass" zastosowano drzwiczki wykonane ze szkła
z czarnym rastrem.
schemat
techniczny ->>
|